Be for kristne brødre og søstre med Korona

25 aug, 2021

Forfatter Erlend Sundar

Redaktør av Uten Tvil.

I dag snakket jeg med en kjær kristen bror med førstehåndskunnskap om koronasykdom. Mange i hans omgangskrets er nå smittet, og flere ligger alvorlig syke på sykehus.

Foto: Image by torstensimon from Pixabay

Personen jeg snakket med ønsket sterkt at vi husket de som nå er smittet med Covid i våre bønner. Han hadde mange ganger tidligere opplevd hvordan bønn hadde hjulpet ham igjennom vanskelige tider.

Vær med å be! Spesielt for de med alvorlig koronasykdom.

«Og om ett lem lider, da lider alle lemmene med,» (1.kor.12.26)

1 kommentar

  1. Erlend Sundar

    Hei!
    Artikkelen ble skrevet i august i fjor på et tidspunkt hvor både vi og mennesker rundt oss opplevde at mange venner og bekjente ble innlagt på intensiv og også respirator pga korona. Det var derfor svært viktig å stå med disse i bønn. Det var en krisesituasjon. Hadde vi opplevd det samme med vaksinen, ville vi oppfordret til det samme. Når det er sagt er vi klar over at mange også blir syke som følge av bivirkninger av vaksinen. Jeg er selv blant dem, og har skrevet om dette på en facebookside med vaksine og bivirkninger som tema. Denne gangen ble bønnen for de med svært alvorlig korona sykdom. En annen gang kan det være et annet tema. Og be for de med bivirkninger etter vaksinen er selvfølgelig også veldig bra. Ønsker deg en flott dag.

    Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Stå med i bønn og økonomisk

Stå med i bønn og økonomisk

 

Det vil øke muligheten for at vi kan produsere mer, og nå flere med forkynnelse, vitnesbyrd, sanger, o.a. 

VIPPS: 634279 Konto: 0521 19 39410

You have Successfully Subscribed!